Information och regeler vårterminen 2019

Läs alltid ålders och nivåindelning före anmälan.

De som dansade hos oss under 2018 har förtur till grupper vid anmälan tom 8/1. Bekräftelse på anmälan mailas from 8/1.
Har du inte fått bekräftelsemail 11/1, maila dansstudion@kfum.se

Blir önskad grupp full, ändrad eller inställd meddelas du via mailadressen du anmälde FRÅN.

 

Vårterminen är torsdagen den 17 januari till söndag 5 maj,
Dansshow/avslutning i Hagagymnasiets aula 11-12 maj. OBS I VÅR dansar alla våra 10-13 år nivå 2 grupper även i tonår/vuxenföreställningen på lördag ELLER söndag. Vi behöver ett stort antal vuxna som hjälper oss vid dansshowen, meddela så snart som möjligt vilken dag du kan hjälpa till.

Vi har Sprotlov vecka 9 25/2-3/3, Påsklov 18/4-28/4 och 30/4. Har en klass varit inställd kan den tas igen under lovet, ni meddelas då med sms på det sms-nummer ni anger i anmälan.

Vi behöver föranmälan även om ni bara vill prova på en kurs, anmälningsformulär finns här på hemsidan. Elever provar ALLTID 1 gång gratis innan de bestämmer sig.
OBS Vill du inte fortsätta efter Prova-På-gången, maila oss före andra lektionstillfället, annars är anmälan bindande och avgift tas ut.
KFUM Borlänge Dansstudio förbehåller sig rätten att ställa in, slå ihop eller utöka antal klasser vid för få eller för många elever.
Dansstudion och kansliet öppnar varje dag 15 minuter före första lektionen enligt schema, Det finns ringklocka vid dörrarna, personal kommer och öppnar.
Lämna aldrig barnen innan ni sett att lokalen är öppen och att personal finns på plats.

Gå med i våra facebookgrupper.
KFUM Borlänge Dansstudio, där finns uppdaterad information, tex om kurser blir inställda eller flyttade allmänna frågor mm. OBS inte frånvaroanmälan.
Frånvaro KFUM Dansstudio, där meddelar NI om ni är sjuka eller frånvarande från lektion. (ENBART för frånvaroanmälan) eller maila till dansstudion@kfum.se
Följ oss gärna på Instagram KFUM Borlänge Dansstudio där lägger våra lärare lägger ut lite bilder från vår verksamhet. Meddela oss om elev inte får vara med på bild. Undantaget dansshowen där alla bilder publiceras.

Bra att veta
TA MED JACKOR SKOR VÄSKOR som ni är rädda om in i danssalen, vi ansvarar inte för kläder, skor mm som lämnats i omklädningsrummen.
Märk skor och ytterplagg med namn och telefonnummer. Varje termin får barn fel skor med sig hem, det underlättar om det finns telefonnummer så skor och jackor kan komma till rätt person så snabbt som möjligt Om ni fått fel kläder eller skor, meddela oss eller skriv i vår FB grupp.
Längst bak i danssalen på dansstudion finns hängare för kläder och väskor där finns även förvaringsskåp ta med eget lås.
Längs bak i danssalen på kansliet finn hängare för kläder och väskor.
Vi har inga föräldrar med inne på våra lektioner, det finns väntrum för föräldrar i lokalerna.
Vi ansvarar inte för barnen före och efter deras lektionstid. Vi vill att föräldrar lämnar och hämtar sina barn INNE I LOKALEN.
Små barn 3-4 år och 5-6 år, tänk på att gå på toa med barnen före lektionen.
3-4 år och 5-6 år har tre lärare/grupp, 7-9 år och 10-13 år har två lärare/grupp

Danssalar
Bara inomhusskor får användas i våra danssalar.
Det är INTE tillåtet för föräldrar och elever att filma eller fotografera på våra lektioner.

Fakturor på terminsavgiften delas ut på fjärde danslektion i början av terminen. Står det fel på er faktura maila dansstudion@kfum.se så ändrar vi fakturan, uppge alltid fakturanummer och elevens namn. Är ni inte på lektionen då fakturor delas ut skickas de till er med post.
SMS. Vi skickar sms till er (på det mobilnummer vi har i vårt register) så snart vi får veta en kursändring ex om en lärare blir sjuk mm

Dansshow som avslutning 11-12 maj i Hagagymnasiets aula Vi har totalt 5 föreställningar (två på lördag och tre på söndag) elever 3-6 år dansar bara en föreställning på söndag. Elever 7-13 år dansar en föreställning på lördag och en på söndag. Nytt för i vår är att våra 10-13 år NIVÅ2 grupper dansar även i tonår/vuxenföreställningen på lördag ELLER söndag. Våra elever tränar in koreografier och placeringar lång tid i förväg, det är därför viktigt för oss att få veta om ni inte kan delta en eller båda dagarna på dansshowen.
MER Information om dansshowen kommer vecka 14
HJÄLP AV FÖRÄLDRAR
Under vår Dansshows helg behöver vi alltid ett stort antal föräldrar som hjälper oss. Det handlar om 2-3 timmarspass, som dörrvakt, som hjälp i logen, som förälder i barngrupp, mm. Vi behöver ju hjälp även vid tonår/vuxen föreställningen.
Hjälper du till på en föreställning får du en biljett till någon av de andra föreställningarna som tack för hjälpen. Anmäl dig till dansstudion@kfum.se

Borlänge KFUM
Telefon: 0243-21 11 20
Adress: Masergatan 18, 784 40 Borlänge
bo.nyman@kfum.se