Information och regeler vårterminen 2020

Läs alltid ålders och nivåindelning före anmälan.

De som dansade hos oss under höstterminen 2019 har förtur till grupper vid anmälan tom 8/1. Bekräftelse på anmälan mailas from 13/1
Har du inte fått bekräftelsemail 15/1, maila dansstudion@kfum.se

Blir önskad grupp full, ändrad eller inställd meddelas du via mailadressen du anmälde FRÅN.

Vi tar in elever i grupper tom vecka 7.

 

Vårterminen är torsdag 23 januari till söndag 10 maj.
Dansshow/avslutning i Hagagymnasiets aula 16-17 maj.  Vi behöver ett stort antal vuxna som hjälper oss vid dansshowen, meddela så snart som möjligt vilken dag du kan hjälpa till.

Vi har Sportlov vecka 9 24/2-1-3. Påsklov 9/4-19/4. Har en klass varit inställd kan den tas igen under lovet, ni meddelas då med sms på det sms-nummer ni anger i anmälan.

 

ANMÄLAN  – AVANMÄLAN

Vi behöver föranmälan även om ni bara vill prova på en kurs, anmälningsformulär finns här på hemsidan. Elever provar ALLTID 1 gång gratis innan de bestämmer sig.

OBS Vill du inte fortsätta efter Prova-På-gången, maila oss senast fyra dagar efter första lektionstillfället, det är för att de elever som står på kölista ska kunna erbjudas plats i gruppen. Har ni inte avanmält i tid är anmälan bindande och avgift tas ut.

Det räcker inte med att utebli från lektion eller skicka meddelande med kompis om avanmälan, den ska göras skriftligt på mail till dansstudion@kfum.se ange alltid hela elevens namn och vilken grupp det gäller.

KFUM Borlänge Dansstudio förbehåller sig rätten att ställa in eller slå ihop klasser vi för få anmälda eller ändra lokal, tid eller lärare.

Dansstudion och kansliet öppnar varje dag 15 minuter före första lektionen enligt schema, Det finns ringklocka vid dörrarna, personal kommer och öppnar.


Lämna aldrig barnen innan ni sett att lokalen är öppen och att personal finns på plats.

Gå med i våra FACEBOOKGRUPPER.

INFORMATION : KFUM Borlänge Dansstudio där finns uppdaterad information, tex om kurser blir inställda eller flyttade allmänna frågor mm.

SJUK och FRÅNVARO: Frånvaro KFUM Dansstudio, där meddelar NI om ni är sjuka eller frånvarande från lektion. (ENBART för frånvaroanmälan) eller maila till dansstudion@kfum.se

Följ oss gärna på Instagram KFUM Borlänge Dansstudio där lägger våra lärare lägger ut lite bilder från vår verksamhet. Meddela oss om elev inte får vara med på bild. Undantaget dansshowen där alla bilder publiceras.

BRA ATT VETA
TA MED JACKOR SKOR och VÄSKOR som ni är rädda om in i danssalen. Vi ansvarar inte för kläder, skor mm som lämnats i omklädningsrummen.
Märk skor och ytterplagg med namn och telefonnummer. Varje termin får barn fel skor med sig hem, det underlättar om det finns telefonnummer så skor och jackor kan komma till rätt person så snabbt som möjligt Om ni fått fel kläder eller skor, meddela oss eller skriv i vår FB grupp.
Längst bak i danssalen på dansstudion finns hängare för kläder och väskor där finns även förvaringsskåp, ta med eget lås.
Längs bak i danssalen på kansliet finnshängare för kläder och väskor.
Vi har inga föräldrar med inne på våra lektioner, det finns väntrum för föräldrar i lokalerna.
Vi ansvarar inte för barnen före och efter deras lektionstid. Vi vill att föräldrar lämnar och hämtar sina barn INNE I LOKALEN.
Små barn 3-4 år och 5-6 år, tänk på att gå på toa med barnen före lektionen.
3-4 år och 5-6 år har tre lärare/grupp, 7-9 år och 10-13 år har två lärare/grupp

Danssalar
Bara inomhusskor får användas i våra danssalar.
Det är INTE tillåtet för föräldrar och elever att filma eller fotografera på våra lektioner.

Fakturor på terminsavgiften Vi mailar faktura på terminsavgiften efter andra lektionen OBS till den mailadress ni anger i anmälan.  Avgiften ska vara oss tillhanda senast 25/2  Står det fel på er faktura maila dansstudion@kfum.se så ändrar vi fakturan, uppge alltid fakturanummer och elevens namn. (kolla er skräppost om ni inte fått faktura)

SMS. Vi skickar sms till er (på det mobilnummer ni anger i anmälan) så snart vi får veta en kursändring ex om en lärare blir sjuk mm. Vi skriver även ut  på hemsidan och på facebook

Dansshow som avslutning 16-17 maj i Hagagymnasiets aula Vi har totalt 5 föreställningar (två på lördag och tre på söndag). Elever 3-6 år dansar bara en föreställning på söndag. Elever 7-13 år dansar en föreställning på lördag och en på söndag. Våra elever tränar in koreografier och placeringar lång tid i förväg, det är därför viktigt för oss att få veta om ni inte kan delta en eller båda dagarna på dansshowen.

MER Information om dansshowen kommer vecka 45

HJÄLP AV FÖRÄLDRAR
Under vår Dansshows helg behöver vi alltid ett stort antal föräldrar som hjälper oss. Det handlar om 2-3 timmarspass, som dörrvakt, som hjälp i logen, som förälder i barngrupp, mm. Vi behöver även hjälp vid tonår/vuxen föreställningen.
Hjälper du till på en föreställning får du en biljett till någon av de andra föreställningarna som tack för hjälpen. Anmäl dig till dansstudion@kfum.se

Borlänge KFUM
Kansli Telefon: 076-706 01 10
Adress: Masergatan 18, 784 40 Borlänge
ekonomi.borlange@kfum.se

Dansstudion Telefon 076-847 33 20
dansstudion@kfum.se

styrelsen.kfumborlange@kfum.se
Ordförande: nanok.stagnell@kfum.se

KFUM Hallen Telefon 076-706 00 04
kfumhallen.borlange@kfum.se