Information och Regler Höstterminen 2018

Höstterminen börjar onsdag 29/8, en danstermin är 13 ggr med en dansshow som avslutning 8-9 december.

Vi har lov när skolan har lov, har en klass varit inställd kan det hända att den tas igen under lovet, ni meddelas då med sms på det sms-nummer ni anger i anmälan.
Höstlov vecka 44 (29/10 – 4/11)

Elever provar ALLTID 1 gång gratis innan de bestämmer sig.

OBS Vill du inte fortsätta efter Prova-På-gången, maila oss före andra lektionstillfället, annars är anmälan bindande och avgift tas ut.
Dansstudion och kansliet öppnar varje dag 15 minuter före första lektionen enligt schema, Det finns ringklocka vid dörrarna, personal kommer och öppnar.
Lämna aldrig barnen innan ni sett att lokalen är öppen och att personal finns på plats.

 

KFUM Borlänge Dansstudio förbehåller sig rätten att ställa in, slå ihop eller utöka antal  klasser vid för få eller för många elever.

 

Gå med i våra facebookgrupper.

KFUM Borlänge Dansstudio, där finns uppdaterad information, tex om kurser blir inställda eller flyttade allmänna frågor mm. OBS inte frånvaroanmälan.

Frånvaro KFUM Dansstudio, där meddelar NI om ni är sjuka eller frånvarande från lektion. (ENBART för frånvaroanmälan) eller maila till dansstudion@kfum.se

Följ oss gärna på Instagram KFUM Borlänge Dansstudio där lägger våra lärare lägger ut lite bilder från vår verksamhet. Meddela oss om elev inte får vara med på bild.                                Undantaget dansshowen där alla bilder publiceras.

TA MED JACKOR SKOR VÄSKOR som ni är rädda om in i danssalen, vi ansvarar inte för kläder, skor mm som lämnats i omklädningsrummen.
Märk skor och ytterplagg med namn och telefonnummer. Varje termin får barn fel skor med sig hem, det underlättar om det finns telefonnummer så skor och jackor kan komma till rätt person så snabbt som möjligt Om ni fått fel kläder eller skor, meddela oss eller skriv i vår FB grupp.

Längst bak i danssalen på dansstudion finns hängare för kläder och väskor där finns även förvaringsskåp ta med eget lås.
Längs bak i danssalen på kansliet finn hängare för kläder och väskor.

 

Vi har inga föräldrar med inne på våra lektioner, det finns väntrum för föräldrar i lokalerna.
Vi ansvarar inte för barnen före och efter deras lektionstid. Vi vill att föräldrar lämnar och hämtar sina barn INNE I LOKALEN.
Små barn 3-4 år och 5-6 år, tänk på att gå på toa med barnen före lektionen.
3-4 år och 5-6 år har tre lärare/grupp, 7-9 år och 10-13 år har två lärare/grupp

Danssalen
Bara inomhusskor får användas i våra danssalar.
Det är inte tillåtet att filma eller fotografera på våra lektioner.

Fakturor på terminsavgiften delas ut på tredje danslektion i början av terminen. Står det fel på er faktura maila dansstudion@kfum.se så ändrar vi fakturan, uppge alltid fakturanummer och elevens namn. Är ni inte på lektionen då fakturor delas ut skickas de till er med post.
SMS. Vi skickar sms till er (på det mobilnummer vi har i vårt register) så snart vi får veta en kursändring ex om en lärare blir sjuk mm

Dansshow som avslutning 8 – 9/12 i Hagaskolans aula Vi har två föreställningar (en på lördag och en på söndag) för alla grupper från 7 år och uppåt, det är för att alla föräldrar och publik ska kunna se sina barn. Barn 3-4 år och 5-6 år har föreställning bara på söndag. Vi har repetitioner fredag – lördag, förställning lördag och söndag.
Våra elever tränar in koreografier och placeringar lång tid i förväg, det är därför viktigt för oss att få veta om ni inte kan delta en eller båda dagarna på dansshowen.
MER Information om dansshowen kommer vecka 45
Under vår Dansshows helg behöver vi alltid ett stort antal föräldrar som hjälper oss. Det handlar om 2-3 timmarspass, som dörrvakt, som hjälp i logen, som förälder i barngrupp, mm.
Hjälper du till på en föreställning får du en biljett till någon av de andra föreställningarna som tack för hjälpen.
Anmäl intresse redan nu till dansavslutningkfum@gmail.com så tar vi kontakt med dig vecka 17 för att bestämma vad du vill hjälpa till med.

Borlänge KFUM
Telefon: 0243-21 11 20
Adress: Masergatan 18, 784 40 Borlänge
bo.nyman@kfum.se